2014. január 30., csütörtök

Krisztiánt hívta ki Laci!

Hosszú, csavaros beszéd után Laci végül Krisztiánra rakta a kék kendőt, így vele fogja vívni a VV6 első párbaját vasárnap este 8-tól. Ugyan Aurélionál is "rezgett a léc", de végül a pincér srácra esett a villa korelnökének választása. Mától lehet szavazni a VVAPP-on keresztül, hogy ki térjen vissza győztesként, és legyen esélye a fődíjra. Fontos, hogy a nézők bármikor megváltoztathatják a szavazatukat, így akár a párbaj alatt is teljesen felborulhat az eredmény.

Krisztián kemény csatára számíthat (Fotó: RTL II)

2014. január 26., vasárnap

Laci az első kiválasztott!

Izgalmasan alakult a ValóVilág 6 első kiválasztása. Teo, Zsófi és Laci is egyaránt két-két jelet kapott. Nem volt védettség, így a jelenlegi villamester, Aurelio döntött: Laci mehet párbajozni! Érdekes lehet, hogy ezek után hogyan viszonyulnak majd a többiek a villa korelnökéhez, így mindenképp érdemes lesz nézni a összefoglalót holnap este 21:30-tól az RTL II-őn.

Vajon kit hív ki Laci?

2014. január 22., szerda

Zsófi és Krisztián az új lakók!

Alexa helyett szerda este két új játékos érkezett a ValóVilág 6-ba. Zsófi 20 éves, jelenleg tanuló. Szeretné, hogy végre egy nő nyerje meg a játékot, ezért jelentkezett a műsorba. Álma, hogy színésznő legyen és nyisson egy saját bárt. Kedvenc sportja a box, emellett imádja a rózsaszín dolgokat.

Zsófi mosolygós, életvidám csaj

Krisztián 21 éves, Hajdúnánáson lakik. Egy igazi őszinte srácnak vallja magát, ami a szívén, az a száján. Felszolgálóként dolgozott a beköltözés előtt, a játékban a nyeremény és a hírnév motiválja. Hobbija a foci és a testedzés. Egy tetoválás van a bal lábán: "ami nem öl meg, az megerősít!"
Krisztián egy büszke, őszinte srác

(képek forrása: http://www.valovilag.hu/)


Sírva búcsúztak Alexától a társak

Alexa szerda este elhagyta a villát, a többiek szomorúan vettek búcsút tőle:

Alexának el kell hagynia a villát!

Lezárult a VVAPP szavazása! Az eredmény szerint Alexa kapta a legkevesebb szimpátiaszavazatot, így szerda este neki kell elhagynia a villát. Helyére pedig új lakó vagy lakók várhatóak.

Alexa az első kieső - 10 nap után elhagyni kényszerül a luxusbörtönt!

Beteljesült Simon és Charlotte szerelme

Nagy meglepetésre nem a macsó Zsolt vagy a szájhős Aurelio, hanem a csodabogár Simon csajozott be először! Úgy tűnik, Simon érzelmei valósak, de a férfifalónak kikiáltott Charlotte is feltűnően jól érzi magát az egyetemista fiú társaságában. Elég hamar sor került az első együttlétre, a pár a takarók alatt érezte jól magát a többiek nagy csodálkozására. Hogy ez egy érdekszerelem-e vagy valós kötelék, nem tudni, de ez a románc mindkettejüknek jól jöhet a játék szempontjából is.

Simon teljesen odáig van Charlotte-ért

Viki felkavarta a villa életét

11.-ként Viki került be a játékba. A nagyszájú lány már az első este sem kertelt, mindenkinek szemébe mondta, amit gondol. Úgy tűnik, Simonban máris szövetségesre lelt. Piszkálódó stílusával azonban sokak ellenszenvét kivívhatja odabent, így nem kizárt, hogy több jel is rákerülhet az első kiválasztás során.

Viki szereti a konfliktusokat

2014. január 16., csütörtök

Lacit rapdallal üdvözölték

Tegnap este beköltözött Laci, akit egy dalos produkcióval fogadtak a többiek. Reméljük egyikük sem akar komolyabb énekesi babérokra törni...

Teo a tizedik lakó!

Csütörtök este már a tizedik lakó érkezik a játékba, név szerint Teo, aki '92-es születésű és pultosként dolgozik. Szeret a figyelem középpontjában lenni, álma, hogy eltöltsön pár őrült éjszakát egy celebbel. Ki nem állhatja a beképzelt és bunkó embereket. Voksán Virág a kedvenc híressége, Rubint Rékát és Kiszel Tündét viszont nem szereti.

Teo állítása szerint soha nem szomorú

(Forrás: http://www.valovilag.hu/versenyzok/1657)

2014. január 15., szerda

Laci az új beköltöző

Szerda este újabb lakó érkezik a luxusbörtönbe. Laci 40 éves, szombathelyi, logisztikusként és értékesítőként dolgozik. Szeret motorozni, sportolni, ugyanakkor ki nem állhatja az ostoba, buta, ápolatlan embereket. Van egy fia, akire nagyon büszke. Egy új élet miatt szeretne beköltözni a villába.

Laci imádja a száguldást
(Kép forrása: http://valovilag.hu/versenyzok/1655)

2014. január 14., kedd

Dorka lesz a nyolcadik beköltöző

Józsi után ma este újabb lakó érkezik a kupola alá. Dorka idén lesz 21 éves, hostessként dolgozik. Szeret szerepelni és a középpontban lenni, ezért is jelentkezett a játékba. A médiában kíván elhelyezkedni, akár tv-ben, rádióban vagy újságban is. Bevallása szerint elég lobbanékony természetű, ugyanakkor nem adja magát könnyen.




(Forrás, további info: http://valovilag.hu/versenyzok/1653)

2014. január 13., hétfő

Megvan az új lakó: VV Józsi

Ma este újabb taggal bővül a "kulipintyó": Józsi költözik be, ki már első ránézésre sem tűnik túl szerény fiúnak. 95-ben született, hobbija a testépítés, a bulik, a nők. A szereplési vágy hajtotta a villába, állítólag nincsenek gátlásai, bármire képes a fődíjért. Egy igazi önimádó srác, legnagyobb félelme, hogy egyszer megcsúnyul.

A szerénység távol áll Józsitól

(Kép forrása, további részletek: http://www.valovilag.hu/versenyzok/1651)

2014. január 12., vasárnap

6 lakó költözött a villába!

Elindult a show, ma este beköltözött az első 6 lakó a villába. Aurelio, Alexa, Charlotte, Simon, Zsolt és Iza elfoglalták a luxusbörtönt, ahol az elkövetkező heteket vagy hónapokat töltik majd mindenki szeme láttára. Fura fazonokból nincs hiány, Alexa nyerítését valószínű pár ló is megirigyelné, de ott van Simon, akiről nehéz eldönteni, hogy alapjáraton ilyen vagy valamilyen szerepet játszik.

Érdekes hónapoknak nézünk tehát elébe, aki lemaradt volna az első adásról, az az RTL hivatalos oldalán visszanézheti a teljes beköltözést.




VV6 Online - A beköltözés

Nincs RTL II-őd? Lemaradtál a beköltözésről? Nézd vissza az első adást az alábbi címen:

VV6 beköltözés

Töltsd le a VVAPP-ot!

A ValóVilág 6. szériájának egyik nagy újdonsága, hogy mostantól egy mobilos applikáció segítségével lehet szavazni a műsorra.

Töltsd le most ezt az alapdíjas SMS-sel aktiválható alkalmazást az alábbi oldal segítségével:
VVAPP letöltés

További részletek, segítség az apphoz:
http://www.valovilag.hu/cikk/543869


2014. január 10., péntek

VV Zsolt

VV Zsolt kiugrási lehetőségnek tartja a műsort, de a nyeremény is érdekli. Szereti a küzdősportokat, büszke arra, hogy gyerekkorában Papp Lacival kesztyűzhetett. Zenében főleg az elektronikus stílus áll hozzá közel. Barátnője kint várja, a Való Világ így egy nagy próbatétel lesz kapcsolatuk számára.


Zsolt sportos srác

VV Simon

Simon Debrecenben tanul az Egyetemen. 87-ben született, Nyíregyházán lakik. Azért akar részt venni a műsorban, hogy elmeneküljön a kinti dolgok elől. Egy igazi művészlélek, festő és költő szeretne lenni. Szereti a punk zenét, van egy saját zenekara is. 

VV Simon fél az emberektől - vajon mi lesz vele odabent?
(fotó: http://valovilag.hu/versenyzok/1645)

VV Iza

Iza 20 éves múlt, Budapesten él. A dekoratív külsejű lány modellként keresi a kenyerét, álma, hogy igazi szupermodell legyen. Állítása szerint ha ideges, akkor még a hangja is irritálóvá válik. Kedvence Oroszlán Szonja, Stohl Andrást viszont ki nem állhatja.
 
Iza lehet a VV bombázója

Kép forrása, további részletek: http://valovilag.hu/versenyzok/1649

VV Charlotte

Charlotte 87-es születésű, a fővárosban lakik. Aerobik edzőnek tanul, az álma, hogy híres legyen. Szeretne a Színművészeti Egyetemre járni és énekelni. Elmondása szerint számára nincsenek határok, bármire képes lenne a fődíjért. Utálja a plázacicákat, fél a magasságtól és a kígyóktól. Szereti habzsolni az életet, az élvezeteket...

Charlotte egy igazi vadmacska

Kép forrása, további infok: http://valovilag.hu/versenyzok/1639

VV Aurelio

Aurelio Svájcban született, idén lesz 23 éves. Életművésznek vallja magát, az az álma, hogy sose felejtsék el. Nagy hódolója a gyengébbik nemnek, elmondása szerint nem sokáig bírja nélkülük. Amikor csak tud, ágyba bújik valakivel. Kedvence Seherezádé, akivel szívesen eltöltene pár kellemes órát...

Aurelio nagy csajozógépnek vallja magát

További info:
http://valovilag.hu/versenyzok/1643

VV Alexa

Alexa Budapesten született 92-ben, foglalkozása hostess. Szeretné legyőzni félelmeit és megismerni határait a műsor által. Álma, hogy híres műsorvezető legyen. Hobbija a fitness a tánc és a box.
Elmondása szerint bármit megtenne a fődíjért.

Alexa példaképe Ördög Nóri (kép forrása: RTL Klub)

Íme, a VV6 lakói - Megvan az első 6 beköltöző!

Vasárnap újra élet költözik a villába: már meg is van az első 6 beköltöző. Az eddigiekkel ellentétben most nem lesz beszavazóshow. A szerkesztők valószínűleg nem akarják a véletlenre bízni a műsor alakulását, így már közzé is tették, hogy kikre számíthatunk.

A következő videókban őket mutatjuk be.